Els jugadors del Reial Madrid, capcots a l’encaixar el segon gol del Vila-real.

Els jugadors del Reial Madrid, capcots a l’encaixar el segon gol del Vila-real.EFE / DOMENECH CASTELLÓ

El Reial Madrid va salvar un empat (2-2) al minut 86 gràcies al segon gol de Gareth Bale ahir a l’Estadi de la Ceràmica, encert que va acaparar en solitari el gal·lès per estirar l’equip de Zidane, amb dubtes i imprecisions una jornada més i amb cinc punts, a quatre del líder Atlètic.

Després de l’empat a Bernabéu contra el Valladolid, el Madrid va tornar a deixar-se punts en el tercer partit. El Madrid va aconseguir l’empat quan la gasolina fallava en els dos equips i quan Bale semblava desaparegut a la banda dreta. Durant molts minuts va ser un matx obert, en què el quadre blanc va tornar a pecar de falta d’encert. El Vila-real, en canvi, no va desaprofitar la primera que va tenir. Un robatori de Gerard a Ramos va ser l’1-0, i el quadre groc es va animar en una possessió àgil que va fer córrer el rival. A partir d’aleshores, el Madrid va millorar, però va haver de suar per empatar, fet que finalment es va produir a l’afegit. El va firmar Bale a passada de Carvajal. Calleja va tornar la compostura al seu equip amb Anguissa i Ontiveros, i per la seua part Zidane donava entrada a Modric, i Moi Gómez, del millor dels locals, va firmar el 2-1.

El Madrid es va bolcar en l’atac i Bale –que acabaria expulsat a l’últim minut–, per la banda dreta, va retallar en una internada per batre pel pal curt Andrés. Els de Calleja van reclamar falta de Modric a Ontiveros, però l’empat va lluir al lluminós fins al final.