ELS DETALLS

Primera derrota de l'Alcarràs

Dos errors puntuals en defensa condemnen els lleidatans || L’únic gol dels del Segrià va ser obra d’Iván

Dos jugadors de l’Alcarràs pressionen un jugador del Muntanyesa durant el partit d’ahir.ÁREA 11

Un bon Alcarràs va perdre el primer partit de la temporada contra un dels grans aspirants a pujar a Tercera Divisió, el Muntanyesa, gràcies a dos errors defensius (2-1).

El matx va començar amb clar domini local. Els barcelonins van prendre el comandament del duel i van buscar amb insistència el primer gol, però l’Alcarràs es va mostrar ferm en defensa i no va donar facilitats al Muntanyesa. Així van anar transcorrent els minuts sense que passés res a destacar. Els locals van tenir fins a tres ocasions de perill, però cap va finalitzar amb èxit per als seus interessos. Passada la primera mitja hora, l’Alcarràs va començar a sortir de la zona defensiva i va buscar els voltants de l’àrea contrària i, al minut 34, va disposar de la primera ocasió clara de perill, però el marcador es va mantenir inamovible fins que, al minut 45, Érik va aprofitar un error defensiu per acabar definint amb un xut creuat (1-0). Una autèntica gerra d’aigua freda per als lleidatans abans del descans.

A la segona part, el Muntanyesa va voler posar fi definitivament a la resistència del rival i no va tardar a anotar el 2-0. El local Omar no va malgastar un nou regal de la línia defensiva de l’Alcarràs per ampliar les distàncies a l’electrònic (55’). Però els homes de Josep Maria Espasa, que havien iniciat el segon període millor que el rival, no es van rendir. El premi a l’esforç va arribar al minut 70, quan Iván va aprofitar una bona centrada per la banda per marcar el 2-1. Aquesta diana que va donar vida al conjunt del Segrià, que havia crescut en els últims minuts.

La recta final del partit va arribar amb un Alcarràs bolcat en la recerca de l’empat i un Muntanyesa atrinxerat a la seua àrea, que buscava aconseguir el gol que sentenciés el duel per mitjà d’algun ràpid contraatac. Malgrat la il·lusió i la insistència lleidatanes, l’Alcarràs va acabar cedint davant d’un Muntanyesa que a penes va tenir dificultats per conservar l’avantatge en el marcador.

Els jugadors de l’Alcarràs van acabar l’encontre decebuts per no haver aconseguit la primera victòria d’aquesta temporada, tenint en compte que acumulen dos empats i una derrota en els tres primers partits, i hauran d’esperar una nova ocasió al pròxim compromís, que serà a casa amb un altre rival complicat, l’Atlètic Sant Just.

Respecte als gols encaixats, Espasa va afirmar que “hem defensat bé però ens han marcat el primer en un contraatac i el segon després d’un rebot”. Finalment, el tècnic va afegir que “hem de seguir treballant i competir com ho hem fet fins ara per aconseguir una primera victòria que ens doni confiança”.

“L’equip s’ha buidat i ha treballat molt“

L’entrenador de l’Alcarràs, Josep Maria Espasa, es va mostrar content amb el treball dels jugadors, malgrat la derrota i va declarar que “l’equip s’ha buidat i ha treballat molt, però no hem pogut treure un bon resultat” del duel.