Victòria i liderat per a l'Espanyol

Primer triomf de l’era Machín amb un gol de Campuzano a Bulgària

Granero, Campuzano i Wu Lei celebren el gol.

Granero, Campuzano i Wu Lei celebren el gol.EFE

L’Espanyol va firmar ahir a Bulgària un important triomf contra el Ludogorets a la Lliga Europa, el primer de l’era Pablo Machín, i es col·loca líder del Grup H de la competició continental gràcies a un gol matiner de Campuzano.

Els blanc-i-blaus van tardar tretze minuts a avançar-se a Bulgària. Campuzano va aprofitar un cop de cap llarg de Lluís López des del centre del camp per donar un toc a la pilota i superar Iliev. L’atacant, sempre serè i ràpid en la definició, va firmar així la primera diana de l’etapa Pablo Machín.

Javi López va ser expulsat al veure la segona groga al minut 88, encara que això no va evitar que els tres punts se n’anessin a Barcelona.

Per la seua banda, en altres partits jugats ahir, el Sevilla va obtenir una plàcida victòria per 3-0 contra el Dudelange, de Luxemburg. El Getafe, en canvi, va perdre a casa per 0-1 davant del Basilea suís.