L'AEM, fi a tres jornades sense perdre

Les lleidatanes cauen a Lugo davant del Friol en un partit en el qual es van veure superades per la intensitat de les locals || Roger Lamesa no va comptar amb sis jugadores per problemes físics

Natàlia pugna per controlar la pilota davant l’oposició d’una jugadora del Friol.ÁREA 11

Mal partit ahir de l’AEM, que va caure davant del Friol de Lugo en un dels desplaçaments més llargs del curs. A més, el conjunt lleidatà posa fi a una ratxa de tres partits sense conèixer la derrota i cau de la quarta a la setena plaça d’una classificació que s’ajusta encara més amb la derrota del líder, l’Athletic B, que segueix a set punts de l’AEM.

A les dificultats per entrar en el matx va contribuir també el fet que Roger Lamesa va tenir les baixes de sis jugadores per problemes físics, entre elles tres titulars indiscutibles com Nàdia, Iris i Hisui.

La primera part va ser un monòleg del Friol, que es va avançar ja en el minut 12. La gallega Jone va superar Noèlia per alt després de sorprendre la defensa amb una ràpida internada a l’àrea. El gol no va fer reaccionar l’AEM que, en el minut 30, va encaixar el segon en una jugada de combinació del quadre gallec que va culminar Lucía. Encara pitjor es va posar el duel per a les lleidatanes quan al començament de la segona meitat Mini va posar el 3-0 rematant de cap una falta lateral. Ja amb el partit molt costa amunt, l’AEM es va posar les piles i va aconseguir retallar el desavantatge gràcies a Pixu, que va robar una pilota a la vora de l’àrea local per col·locar el 3-1. Malgrat això, la reacció no va tenir continuïtat i aviat el Friol va reprendre el comandament del partit. A més, en el minut 85, Fanny va rematar l’AEM amb una espectacular jugada en la qual va regatejar quatre jugadores lleidatanes per acabar col·locant la pilota per l’escaire de la porteria de Noèlia (4-1).