L'Unicaja assalta el Palau

El Barça perd la imbatibilitat a casa a la Lliga ACB || Els triples dels malaguenys i la falta d’encert dels de Pesic van resultar determinants en el matx

Pierre Oriola intenta defensar Deon Thompson.

Pierre Oriola intenta defensar Deon Thompson.EFE

El Barça va veure ahir com l’Unicaja de Màlaga assaltava el Palau Blaugrana (95-105) en la primera derrota dels de Svetislav Pesic a casa a l’ACB. Els caixistes es van emportar el triomf de forma inapel·lable amb un atac descarat (14 de 31 triples) i no permetent als blaugranes estar còmodes en cap moment.

Els de Luis Casimiro van sortir llançats amb un parcial de 2-7. Malgrat això, el Barça, amb un inspirat Abrines (11 punts en el primer quart), va aconseguir capgirar el marcador (26-27, al final del primer quart).

En el segon parcial, els 14 punts d’Ante Tomic van permetre al Barça sobreviure al bombardeig de l’Unicaja des de més enllà de la línia de 6,75. Així, al descans, el marcador reflectia un ajustat 56-51.

Malgrat això, després de la pausa, Josh Adams va llançar el seu equip amb un parcial de 0-7 en tot just tres minuts (56-58, m. 23). El Barça, amb l’entrada de Mirotic, Tomic i Ribas va anar refent-se i va retallar el desavantatge per entrar en els 10 minuts decisius només dos punts per sota (74-76). Tanmateix, els errors en atac del Barça van donar ales a un Unicaja que va encetar l’últim quart amb un contundent 0-10 que els de Pesic, sense encert ni en el tir exterior ni en els lliures, va ser incapaç ja de remuntar (95-105).