HANDBOL LLIGA DE CAMPIONS

El Barça guanya el Celje i ja està classificat per a quarts de la Champions

Els de Xavi Pascual van dominar clarament

L’equip blaugrana celebra al final del partit la classificació per als quarts de final.FC BARCELONA

El Barça va aconseguir classificar-se per als quarts de final de la Lliga de Campions a l’imposar-se a la pista del Celje (25-37) i s’enfila a la primera posició de la classificació a falta d’una jornada.

Els eslovens van sortir a plantar cara al conjunt blaugrana amb un joc ràpid i incisiu, aconseguint mantenir un petit equilibri al marcador durant els primers compassos del matx. Però l’eslovè del Barça, Dolenec, es va encarregar d’obrir la primera bretxa (7-9) després de marcar quatre gols. Això no va ser suficient i el Celje va aconseguir capgirar el marcador en el minut 17 de joc posant-se un gol per sobre (11-10), en el que seria l’últim avantatge del conjunt local en tot el duel. Tres gols en dos minuts van permetre al Barça tornar a dominar el marcador (11-13) i a partir d’aquell moment els locals ja no van poder frenar al conjunt de Xavi Pascual, que va aconseguir, en el minut 27, el màxim avantatge de la primera meitat (13-18).

Es va arribar al descans amb un marcador de 14-19 i, malgrat que el tècnic local va fer canvis en la seua tàctica, el joc coral del Barça va permetre als blaugranes assolir un nou màxim avantatge (17-24 en el minut 38). Amb el pas dels minuts, el Barça augmentava el seu avantatge fins a arribar al final amb un resultat de 25-37, que donava la classificació per als quarts de final als de Xavi Pascual.