El Fraga guanya en l'últim sospir

El Binèfar no va poder mantenir la bona dinàmica

El Fraga va mantenir el control malgrat la bona defensa rival.

El Fraga va mantenir el control malgrat la bona defensa rival.JOSÉ DÍAZ

N’hi va haver prou amb un solitari gol de Larroya, en l’afegit, perquè el Fraga sumés els tres punts a l’Estacada en l’enfrontament amb el Binèfar, que arribava amb una ratxa de vuit partits sense perdre.

La primera meitat va començar amb dos equips molt igualats. La rivalitat, atesa la seua proximitat, es notava sobre la gespa i també a les grades, en les quals hi havia nombrosos aficionats del Binèfar. Els nervis i la por a encaixar van impedir que es generessin ocasions clares de gol a la porteria rival. D’aquesta manera, el partit va arribar al descans amb el resultat inicial (0-0) a l’espera que canviés el guió a la segona meitat.

Després del descans, el Fraga es va encarregar d’agafar les regnes del matx. Les ocasions arribaven per part del Fraga, però la traça de la defensa i del porter celeste van evitar que arribés el gol local. Malgrat la falta d’encert, els de Miguel Rubio no van abaixar la intensitat i en l’últim sospir del partit, ja en l’afegit, el capità del Fraga, Larroya, va aconseguir connectar amb la pilota i enviar-la al fons de la porteria visitant. No hi va haver temps per a més i el xoc es va acabar 1-0.