El Xafatolls suma cinc podis al Campionat de Catalunya màster

El relleu 4x200 del Xafatolls es va adjudicar la medalla d’or al Campionat de Catalunya.

L’Associació Atlètica Xafatolls va sumar cinc medalles al Campionat de Catalunya màster d’atletisme indoor, que es va disputar diumenge passat a Sabadell. Els atletes lleidatans van aconseguir un or en el relleu 4x200 després del concurs de Jaume Fontanet, Josep Ramon Sanahuja, Ramon Trullols i Josep Llevadot. També va aconseguir la medalla d’or Ramon Pérez, que es va imposar a la prova dels 60 tanques. Ramon Trullols també va ser plata al concurs de salt de llargada, i els dos bronzes van ser per a Josep Ramon Sanahuja en els 1.500 i Trullols en els 3.000. A més, el club va vorejar el podi amb la quarta posició de Trullols en salt d’alçada i de Llevadot a la prova dels 3.000.