El Fraga planta cara i empata a Terol

Els locals arribaven al partit com a líders de la Lliga

El Tamarit no va poder evitar la derrota amb un Tarassona superior.

El Tamarit no va poder evitar la derrota amb un Tarassona superior.ALBA RIVERA

El Fraga va confirmar el seu bon estat de forma a l’aconseguir sumar un punt al Pinilla davant d’un Terol que arribava com a líder de la classificació. Els de Miguel Rubio encadenen, amb aquesta, quatre jornades sense perdre i se situen a la zona mitjana de la classificació, allunyats de la zona de perill.

Va començar molt segur el Fraga. Amb un bon joc defensiu que no va permetre crear ocasions als rivals i amb uns atacs que van fer que els de Ros s’avancessin al minut 16. El cop no va afectar els terolencs, que, després del gol, es van despertar i van poder empatar abans del descans (1-1). Va tornar a marcar el Terol a la represa (2-1), en el que semblava l’inici de la remuntada, però el Fraga va saber jugar les seues cartes i va anotar el segon gol per posar el 2-2 amb el qual el partit arribaria al final.