VÍDEO | El Reial Madrid manté el pols

El VAR anul·la un gol al València amb 0-0

El Reial Madrid seguirà a dos punts del Barça després de la victòria d’ahir amb el València (3-0), en un partit en el qual va reaparèixer Marco Asensio després de deu mesos de lesió, i a més ho va fer marcant, i per l’ajuda del VAR, que va invalidar un gol dels valencians, molt millors a la primera meitat.

El València va tardar molt poc a trobar la manera de fer mal a la defensa del Madrid. Les pilotes a l’espai de Parejo i la profunditat dels davanters van provocar la primera gran ocasió en botes de Rodrigo, que va estavellar el cuir a la base del pal i tot seguit va marcar en una pilota filtrada de Carlos Soler. Tanmateix, la il·lusió xe es va desfer amb la incursió del VAR, que va detectar un mil·limètric fora de joc de Maxi que, no intervé en la jugada, però sí que podria haver molestat Varane. El Madrid va sortir-ne airós, però la seua producció ofensiva estava lluny de ser suficient per emportar-se el partit. L’embús era obtús i els de Celades, resignats, van aguantar bé fins al descans.

Va ser llavors quan el Madrid va posar una marxa més, va obrir més el camp i al poc va arribar l’1-0, obra de Benzema. L’entrada d’Asensio, que no jugava des del juliol de l’any passat, va ser providencial, ja que als 30 segons de ser al camp va marcar el segon. La victòria blanca la va tancar Benzema, assistit pel balear, que torna a situar el desavantatge amb el Barça en dos punts.

El Cadis salva el liderat al minut 90 El Cadis va aconseguir la victòria in extremis i amb un jugador menys gràcies a un gol de Cala al minut 90 per a l’1-2 contra el Numància, tres punts per respondre el Saragossa i seguir líder, i l’Osca va entrepussar a la recerca de l’ascens directe davant d’un Mirandés que entra en play-off. L’Sporting, per la seua part, va superar l’Alcorcón.

Marco Asensio va tornar a jugar gairebé un any després de la lesió.