GOLF COMPETICIÓ

El lleidatà Moscatel revalida el títol de campió de Catalunya

Va superar Boneta en el 'play-off' de desempat

Joel Moscatel i Alisa Khokhlova, amb els trofeus de campions de Catalunya.

El lleidatà Joel Moscatel, del Golf el Prat, va revalidar el títol de campió de Catalunya amateur, a l’imposar-se en el torneig disputat durant el cap de setmana a les instal·lacions del seu club. El torneig masculí se’n va anar al play-off de desempat després que Albert Boneta, immediat perseguidor de Joel Moscatel durant l’última jornada, neutralitzés els dos cops d’avantatge que tenia el defensor del títol al Golf Terramar el 2019. Els 72 cops de Moscatel (par) no van ser suficients davant d’un Albert Boneta que va pressionar fins al final per aconseguir igualar el líder, amb la seua volta de 70 cops (-2), i que va portar el duel al primer forat del desempat, que es va disputar el 18. Moscatel va saber resoldre la primera i el jugador lleidatà es va acabar emportant la victòria, defensant amb èxit el títol aconseguit l’any anterior. Darrere seu, Quim Vidal va aconseguir una meritòria tercera plaça, amb 211 cops. Moscatel va tancar la primera jornada amb 65 cops, en va firmar 70 a la segona i 72 a l’última (207).

En la competició femenina, la nova campiona de Catalunya va ser la russa amb llicència de la FCGolf, Alisa Khokhlova, que es va imposar amb un total de 219 cops (+3), amb voltes de 71, 71 i el 77 final, amb què aquesta jove jugadora que ja ha participat en equips de la FCGolf en va tenir prou per endur-se el títol. El subcampionat va ser per a Pau Marfà, que va anar de menys a més i va acabar amb un total de 221 cops gràcies als 73 cops de l’última jornada, la millor entre les primeres classificades. Amb el mateix resultat van acabar Natalia Guseva, la gran favorita del torneig, i també María Piñeiro, que va aconseguir acabar a la zona alta, amb els 75 cops de l’últim dia.