ESQUÍ NÀUTIC COMPETICIÓ

Dos podis per al Lleida Ski&Wake a Tolosa

Primera competició internacional

L’equip lleidatà va aportar sis esquiadors a la competició francesa.

El Club Esportiu Lleida Ski&Wake ha reprès aquest cap de setmana la competició internacional després de més de cinc mesos inactius per la pandèmia. Els esquiadors del club lleidatà, amb seu a les instal·lacions de 2Llacs, a Gimenells i el Pla de la Font, van prendre part a l’Open Internacional de Tolosa, en el qual van aconseguir dos podis i classificacions entre els deu primers.

El millor resultat el va firmar Max Roy, que va aconseguir la victòria en la categoria sub-10, un resultat que el situa segon en el rànquing europeu amb una marca de tres boies a 16 metres de corda. Laura Noguera, per la seua part, va aconseguir la segona posició en la prova de sub-21, mentre que Patrícia Escolar va assolir ahir la tercera posició en sub-17, amb boies a 13 metres, però no va poder accedir al Top 10 del rànquing europeu al lesionar-se en la mànega disputada dissabte. Finalment, Sofia Prats va aconseguir la sisena posició i Xavi Roy, en màsters, va ser cinquè. El pròxim objectiu del Lleida Ski&Wake és el Campionat de Catalunya, que es disputarà els dies 29 i 30 al pantà de la Baells.