El Ponts comença la temporada amb victòria a casa

Un jugador del Ponts rep la pilota davant la pressió d’un jugador rival.

Un jugador del Ponts rep la pilota davant la pressió d’un jugador rival.AGUSTÍ CUCURULLS

El Ponts va començar la lliga guanyant al derrotar una Fuliola que va lluitar fins a l’últim instant (3-2). El partit va començar amb un gol de la Fuliola en els minuts inicials (0-1, 4), al qual el Ponts va respondre amb dos gols abans del descans (2-1, 43). Després del segon gol local, la Fuliola es va quedar amb deu jugadors, tot i que durant la segona meitat va seguir lluitant per puntuar. El Ponts, malgrat la pressió de la Fuliola, va marcar el tercer de penal (3-1, 54) però els visitants van insistir fins que van escurçar distàncies (3-2, 67). El Ponts al rebre el gol va defensar el resultat, que va ser el definitiu, i suma així els tres primers punts de la temporada al seu feu.