HOQUEI OK LLIGA

El Vila-sana encaixa a la pista del Bigues i Riells la primera derrota de la temporada

Encaixa a la pista del Bigues i Riells la primera derrota de la temporada en un partit en el qual va fallar massa davant de porta || Dissabte viatja a Astúries

Els dos equips, ahir moments abans de l’inici del partit.

El Vila-sana va encaixar ahir la primera derrota de la temporada, al caure per 3-1 a la pista del Bigues i Riells. Les del Pla d’Urgell, que s’havien estrenat a la Lliga amb una golejada per 7-1 al Vilanova, van pagar molt cara la falta d’encert a la porta de l’equip barceloní, que va jugar amb duresa davant de la permissivitat arbitral. Aquest matx corresponia a la primera jornada, però es va ajornar en el seu dia a causa d’un positiu per Covid-19 a la plantilla del conjunt local.

El Vila-sana va jugar un bon partit, però no va saber plasmar-ho al marcador. A més, sempre va haver de nadar contra el corrent, la qual cosa va propiciar que cometessin excessius errors. L’equip local es va avançar al minut 18, però les lleidatanes no van acusar el gol i Vinyet Flix va establir l’1-1 al 22’. La llàstima va ser que, tot just un minut més tard, el Bigues i Riells va anotar el 2-1, resultat amb què es va arribar al descans.

La segona meitat el Vila-sana va buscar l’empat, però va topar amb la seua falta d’encert, davant un rival que es defensava amb duresa. A més, un altre error de la defensa lleidatana va propiciar, al minut 40, el 3-1 a l’electrònic, sense que les del Pla poguessin marcar un gol que les tornés a ficar en el partit. Al final, derrota injusta, ja que l’equip va merèixer haver puntuat. El tècnic de l’equip, Jordi Capdevila, va explicar al final del duel que “hem dominat, hem tingut moltes ocasions, però no hem estat encertades. El resultat no reflecteix el bon partit que hem jugat ni els mèrits de l’equip”. Va afegir que “elles han jugat amb molta intensitat i l’àrbitre no ha estat bé”.

L’equip viatjarà dissabte a la pista de l’Areces asturià en una altra sortida complicada.