El Cadis obté una històrica victòria contra el Reial Madrid

Un gol de Lozano li dóna els tres punts en la visita a Valdebebas

596111_1.jpgAFP7 / EUROPA PRESS

El Reial Madrid va encaixar ahir la primera derrota a la Lliga al perdre 0-1 davant l’ascendit Cadis, un rival que li va plantejar un partit incòmode i que va saber aprofitar el mal primer temps local per marcar el gol de la victòria que va saber subjectar sense patir gaire. L’aturada es va tornar a ennuegar al Madrid, que va saltar adormit al camp i amb una falta de concentració que va castigar el seu rival, que no només va gaudir de les millors ocasions sinó que va aconseguir que Ledesma se n’anés a casa sense cap intervenció. Així, en el primer quart d’hora, totes les ocasions van tenir color groc. Courtois no va poder fer res quan Negredo va enviar una passada a Lozano, que no va perdonar (0-1). Amb una fluixa versió de Modric i Kroos, poc desbordament de Vinícius i poca participació de Benzema, el Madrid va marxar al descans amb una única oportunitat, en un córner que va rematar de cap a prop del pal Varane. Zidane va introduir quatre canvis al descans. El Cadis, malgrat perdre de vista l’àrea contrària, va continuar executant a la perfecció el seu pla i, ordenat i molt junt darrere, tot just va deixar espais a un equip local que sembla continuar necessitant un davanter per desenredar aquestes situacions. Vinícius, en un cop de cap desviat després d’una mala sortida de Ledesma, va tenir la millor ocasió en els primers 25 minuts del segon acte. Un pobre bagatge per als de Zidane, que va estirar Jovic a falta d’una mica més de 10 minuts com a última solució per tractar, almenys, d’aprofitar el domini final. Benzema, en la millor combinació local del partit, va topar amb el travesser i el Cadis no va tenir més ensurts.