BÀSQUET ACB

L'Estudiantes no va ser rival per al Barcelona

Roberson controla una pilota davant d’Adam Hanga.

Roberson controla una pilota davant d’Adam Hanga.EFE

El Barça va aconseguir ahir una voluminosa victòria davant d’un Estudiantes que no va ser rival per als de Jasikevicius (78-92),

El triomf es va consolidar, sobretot, en els dos primers quarts d’un partit en què va destacar l’ucraïnès Artem Pustovyi, que va anotar 18 punts per al quadre blaugrana. El conjunt blaugrana va iniciar el partit imprimint un ritme molt alt de joc que va sorprendre l’equip madrileny, que també es veia superat en el rebot –27 dels blaugranes per 12 dels locals al descans–.

Tot plegat va fer que al descans el marcador ja fos de 27-48, cosa que convertia la segona meitat en gairebé un tràmit. Per la seua part, el Manresa va aconseguir una victòria in extremis davant del Casademont Saragossa (102-103) gràcies a dos tirs lliures de Hinrinch a l’últim sospir de partit.