BÀSQUET LEB PLATA

Un bon Pardinyes es queda sense premi a Menorca

Els lleidatans van aguantar tres quarts davant d'un dels favorits de la categoria

Knezevic amb la pilota defensada pel local Diatta.

Knezevic amb la pilota defensada pel local Diatta.ANTXON CASTRESANA

El Pardinyes no va poder donar la campanada ahir a la pista d’un dels favorits de la categoria, el Menorca, i va caure per 84-69. Els de Gerard Encuentra van tenir opcions fins al tercer període, però un mal últim quart els va condemnar. No va començar bé el Pardinyes, que en els primers minuts va encaixar un parcial de 8-0. L’equip local volia anar-se’n des de l’inici, però els lleidatans no es van deixar portar per la pressió i van aconseguir igualar el marcador per col·locar-se 20-15 al final del primer quart.

El segon període va ser el moment dels de Gerard Encuentra. Liderats per uns encertats Zeke Moore i Mads Stürup, els lleidatans aconseguien mantenir-se en el partit i en moments puntuals igualar el marcador. Els locals, superiors en encert, seguien un pas endavant, però la lluita dels de Lleida, amb un incombustible Xavier Mendiburu, va deixar el marcador amb una diferència mínima al descans (33-30).

A la sortida dels vestidors, els de Menorca continuaven mantenint el control del duel. Amb un encertadíssim Alberto Corbacho des del triple i el joc interior liderat per Djikstra, els locals mantenien el comandament del partit.

Amb aquest domini local es va arribar a l’últim període amb 55-48 a l’electrònic. A partir d’aquí, les forces van fallar a la banda lleidatana, que tenia dificultats per finalitzar fins i tot les accions més senzilles. El Menorca, a cop de triple, va aconseguir finalment obrir distàncies per acabar deixant un resultat final de 84-69.

El tècnic del Pardinyes, Gerard Encuentra, no es va mostrar satisfet del tot amb el seu equip, al qual va demanar més “ganes de guanyar”. “Ens ha de fer mal perdre, ens ha de picar. S’ha de notar que volem guanyar i ens ho hem de creure més”, va explicar l’entrenador al final del partit.