Podi lleidatà a les 4 Hores de Resistència de Lleida

El Team Segura-Cánovas s'imposa a la prova al completar 167 voltes

Alguns dels vehicles participants en les 4 Hores de resistència de Lleida.

Alguns dels vehicles participants en les 4 Hores de resistència de Lleida.FIRMA

El Team Segura-Cánovas lleidatà es va imposar ahir a les 4 Hores de Resistència de Lleida, en què va recórrer un total de 167 voltes. El podi, 100% lleidatà, el va completar el GC Motorsport i el Team Segalàs, aquest últim d’Almenar. La prova, disputada al Circuit de Lleida, va celebrar la seua edició número 21 a porta tancada, complint els protocols establerts per la Covid-19. Malgrat l’absència de públic, per desè any consecutiu, la prova continuarà sent solidària amb La Marató de TV3, dedicada aquest any precisament a la lluita contra la pandèmia de coronavirus. D’aquesta forma, encara que enguany no hi ha hagut ingressos per taquilla, l’Escuderia Lleida, organitzadora de l’esdeveniment, s’ha compromès a aportar una quantitat, encara per determinar, a la causa. La prova va comptar amb la participació de 26 equips, amb 80 pilots, procedents de diferents llocs de l’estat. La jornada es va desenvolupar sense incidències i la meteorologia va respectar els participants malgrat les fortes ràfegues de vent.

L’equip guanyador, el Segura-Cánovas, va estar format pels pilots lleidatans de l’Escuderia Lleida Josep Vidal, Toni Cánovas i Carlos Cánovas. Els segons classificats, de la mateixa escuderia, van ser els lleidatans Joel Guerrero i Francesc Trota, que van competir juntament amb el barceloní Pep Bassa, que aquest any ha estat el pilot becat per la Federació Espanyola per competir al Campionat d’Europa de Ral·lis.

El tercer calaix del podi el van ocupar el pilot d’Almenar Josep Segalàs i l’hispanoargentí Edu Blanco.

Els participants es van distribuir en tres categories diferents, la primera de vehicles fins a 1.600 centímetres cúbics, en què es va imposar el Team Segalàs; la segona, amb cotxes fins a 2.000 centímetres cúbics, en la qual va guanyar el Team Segura-Cànovas; i la tercera, de vehicles de més de 2.000 centímetres cúbics, en què va guanyar el GC Motoresport.

D’altra banda, com a preàmbul a les 4 Hores, dissabte es va disputar, també a porta tancada, l’Open Car Cros en el mateix circuit lleidatà. En aquesta prova el guanyador va ser el pilot de l’Escuderia Lleida Joan Salichs.