Gran victòria del Pardinyes contra el líder

Els lleidatans firmen a la pista del Barça B el quart triomf de la temporada

Els jugadors del Pardinyes, al vestidor celebrant la victòria.

Els jugadors del Pardinyes, al vestidor celebrant la victòria.CBP

El Pardinyes va sumar ahir la quarta victòria –la segona consecutiva– al superar en un gran partit el líder de LEB Plata, el Barça B (66-71).

Els blaugranes no van poder fer més que deixar-se portar per la qualitat individual dels seus jugadors. Un bon Font, que va començar molt encertat, va aconseguir mantenir amb vida el seu equip des de la línia de 6,75. Malgrat això, els lleidatans no van llançar la tovallola i van aconseguir mantenir el control del matx per arribar al descans amb un avantatge mínim de 2 punts (40-42). Aquesta jornada el més destacat per al Pardinyes va ser Oriol Besora, que va acabar el matx amb 5 triples. Liderats per ell i per Xavier Mendiburu, els lleidatans van arribar a l’últim parcial 55-57. L’últim quart va ser totalment visitant. L’encert tant en defensa com en atac deixava el marcador 58-67 a falta de cinc minuts. Els blaugranes van tenir opcions fins al final, però dos tirs lliures de Kenny Hatch i un triple de Zeke Moore van sentenciar el xoc per als lleidatans (66-71).

Segona victòria de l’Alpicat en partit ajornat El CB Alpicat va superar ahir clarament el Torreforta (57-81) en un partit ajornat corresponent a la segona jornada. Amb aquesta victòria els lleidatans se situen, amb un matx pendent, a un sol triomf del líder, el Valls, que ja van superar en el xoc anterior. El jugador més destacat va ser Arnau Garrabé, amb 20 punts, 8 rebots i 3 assistències.