Luis Suárez manté l'Atlètic líder

Va marcar el gol decisiu al minut 90

Borja Sainz pugna amb l’uruguaià de l’Atlètic José María Giménez.

Borja Sainz pugna amb l’uruguaià de l’Atlètic José María Giménez.EFE

Luis Suárez va tornar a aparèixer i va salvar l’Atlètic de Madrid al marcar el gol del triomf al minut 90 (1-2) al Deportivo Alabès, que va aconseguir igualar el marcador amb deu jugadors, després de l’expulsió de Víctor Laguardia en el minut 63.

Marcos Llorente va avançar els madrilenys al minut 41 en una jugada aïllada, però va encaixar el gol de l’empat quan millor es posava el partit per als de Diego Simeone, al principi de la segona meitat. Els bascos es van quedar amb un jugador menys al minut 63. L’entrada de Joselu Mato i Lucas Pérez va acabar amb un gol en pròpia porta de Felipe Augusto, que va igualar a falta de cinc minuts per al final. Aquí va aparèixer l’exblaugrana, per donar tres punts d’or a l’Atlètic al minut 90, que el mantenen al capdavant de la classificació. I encara amb dos partits menys que el Reial Madrid.

Els alabesistes, per la seua part, no van aconseguir arrancar l’any del centenari amb victòria, en un duel en què amb prou feines van rematar a porta i es queden amb 18 punts, a prop dels llocs de descens.

Suárez va tornar a aparèixer i va salvar l’Atlètic de Madrid a la recta final, després de rematar a porta una gran passada de Joao Félix, quan ja semblava que el partit acabaria amb repartiment de punts.