L'Atlètic segueix imparable

Remunta el gol inicial del València gràcies a Joao Félix, Luis Suárez i Correa || Els matalassers han guanyat catorze dels quinze últims partits de Lliga

Suárez i Joao Félix celebren el gol anotat per l’uruguaià.

Suárez i Joao Félix celebren el gol anotat per l’uruguaià.EFE

Joao Félix va empatar en el minut 22, Luis Suárez es va inventar sense gairebé angle el 2-1 en el 54 i Correa va sentenciar en el 72 la remuntada de l’Atlètic davant el València (3-1), devorat per la reacció a la segona part del líder, guanyador de catorze dels seus últims quinze partits de Lliga i ja amb set punts d’avantatge sobre el Madrid. Primer va marcar el València, amb un golàs d’Urs Racic en el minut 10. El seu cop amb l’esquerra llunyà, amb efecte de dins cap enfora i a l’escaire, va obrir el marcador i va premiar la bona posada en escena del seu equip, però no va ser suficient per l’aparició de Joao Félix, que va empatar poc després.

El començament de la segona part, sense una sola ocasió abans, va confirmar la pegada de Luis Suárez, que va marcar sense gairebé angle per donar la volta al marcador i sumar el seu dotzè gol a la Lliga. Ja en el 72 Correa, acabat de sortir al camp, va engrandir el compte assistit per Marcos Llorente.