ELS DETALLS

Golàs i segons

El Lleida derrota el Badalona gràcies a una falta directa transformada per Abel Molinero a nou minuts del final || Invicte a la segona volta, encadena tres triomfs a casa

La plantilla blava va fer pinya abans de l’inici del partit.

La plantilla blava va fer pinya abans de l’inici del partit.CARLES MIRANDA

Un espectacular golàs d’Abel Molinero, a nou minuts del final, va permetre al Lleida sumar contra el Badalona (1-0) la segona victòria en aquest inici de la segona volta, en què segueix invicte i imbatut (3-0 a l’Hospitalet i 1-0 ahir). Les dos han arribat al Camp d’Esports, on ja n’encadena tres, comptant la victòria sobre el Prat a l’últim partit de la primera volta (1-0). A més, s’enfila a la segona posició a la taula, a set punts del líder, el Nàstic, i empatat amb Barça B i Andorra. Confirma així la millora en l’aspecte defensiu, ja que en aquests dos partits –l’Hospitalet i Badalona–, ha mantingut la porteria a zero.

El partit d’ahir també va permetre veure els primers minuts de l’últim fitxatge de l’equip, Eneko Jauregi, que va resultar determinant en la victòria. Una acció individual seua va ser tallada a falta per Llerena, que a més va veure la cartolina groga en la jugada. Abel Molinero va col·locar amb precisió la pilota per sobre de la barrera i lluny de l’abast de Dorronsoro, per marcar un gol que val 3 punts.

Els primers minuts de partit van ser clarament del Lleida. Amb una pressió alta, va tenir més possessió i millors arribades i va aconseguir portar la pilota amb perill a l’àrea visitant. Abans del primer quart d’hora ja havia tingut fins a tres ocasions. Raúl va protagonitzar les dos primeres amb un excel·lent cop de cap (9’), a centrada de José Ruiz, que va sortir per sobre del travesser per molt poc i, la segona, amb una jugada personal (11’) en què va arribar fins a la línia de fons, encara que la centrada en horitzontal la va atrapar Dorronsoro. Encara tindria una altra oportunitat en una rematada de Fernando Cano (14’) que va sortir desviada.

El Badalona, a poc a poc, va aconseguir equilibrar el comandament del partit i al Lleida ja li va costar atansar-se als dominis visitants. Encara que els costaners tampoc es van aproximar gaire a la porteria de Pau Torres. Fall, perfectament conjuntat amb Mate Simic, va jugar probablement el seu millor partit i ja en porta uns quants d’excel·lents com a central, posició en la qual sembla totalment reforçat. Pau Torres tot just va haver d’intervenir en una rematada llunyana de Musa (16’), exjugador blau, i en una altra de Moyano (27’). Tan sols es va inquietar en una centrada enverinada de Chema Moreno (24’), que es va perdre per la línia de fons.

A la segona meitat, Molo, des de la grada ja que estava sancionat, va fer entrar Marc Martínez per desestabilitzar el centre del camp rival, però la situació no va variar gaire, encara que el Lleida va tornar a tenir el control de la pilota. Tanmateix no es va prodigar gaire en atac, tret d’en una excel·lent combinació entre Cano i Abel, que va resoldre el primer amb una bona rematada que va aturar Dorronsoro. El Badalona s’havia proposat que passessin molt poques coses en el partit, i volia mantenir el 0-0 inicial, i ho hauria aconseguit si no hagués estat per una brillant acció individual del debutant Eneko Jauregui, que va ser tallada en falta. Abel Molinero va prendre la responsabilitat i amb un espectacular llançament directe va sentenciar l’encontre amb l’1-0. Va tenir la seua rèplica el Badalona en una altra falta directa (87’), però Néstor va estavellar la pilota a la barrera.