El Llista segueix encallat

Va perdre ahir a la pista del Girona i encadena la quarta jornada sense guanyar || L'equip de Folguera va tardar a reaccionar després del 2-0 i el tercer gol tot just arrancar la segona meitat va fer molt mal

Bruno Di Benedetto va ser el jugador que més ho va intentar davant de Jaume Llaverola, que va batre a la primera part després d’una gran jugada personal.ALBA TARRÉS

El Llista continua sense aixecar cap i ahir va encaixar a la pista del Girona la tercera derrota en quatre partits (3-1), la qual cosa implica la quarta jornada sense conèixer la victòria. L’equip d’Albert Folguera, que només ha sumat un dels dotze últims punts possibles, va entrar fred al partit, va anar de menys a més però li va costar crear perill davant un rival molt físic i que es va sentir còmode, més quan va agafar rendes de dos gols.

Les primeres ocasions van ser locals i el primer a posar a prova Martí Serra va ser Àlex Grau, protagonista negatiu del partit de la primera volta a Bell-lloc amb la seua alineació indeguda, que va acabar amb la concessió dels tres punts en joc al Llista després de la impugnació presentada pels lleidatans. Aquesta circumstància afegia més motivació si és possible als gironins, que al cap de set minuts van trencar la igualada. Un tir llunyà de Palacín el desviava subtilment David Gelmà per sorprendre el porter llistat.

El gol va deixar una mica tocat el Llista, que va tardar a reaccionar. De fet, no ho va fer fins que es va veure dos dianes per davall després que al minut 15 Gelmà repetís. El jugador del Girona va rebre una passada de Mendes i després de tocar la bola amb l’estic va entrar a la porteria de Martí Serra amb una mica de fortuna. Tocava remar a contracorrent de nou i els llistats van començar a arribar amb més insistència, encara que sense gaire perill. Va haver de ser en una gran jugada personal de Bruno Di Benedetto que el Llista va aconseguir retallar diferències. El francès, després de desfer-se amb gran classe de fins a tres defensors, va batre per dalt el veterà Jaume Llaverola, que fins aleshores poca feina havia tingut. D’aquí fins al descans poc a dir, més enllà d’una discussió entre Di Benedetto i l’angolès Humberto Mendes, que va acabar amb una targeta blava per a cadascun.

Al tornar dels vestidors, el partit va tornar a posar-se costa amunt per als llistats, que van encaixar el tercer, obra de Gurri, al cap de pocs segons de la represa. El gol va fer molt mal i va afegir més pressió a un Llista que va jugar precipitat i sense crear gaire perill davant de Llaverola. La millor ocasió va arribar a bola aturada gràcies a una blava de Mendes, la segona del partit, però Vives va topar amb el veterà porter local. A un minut per al final, els col·legiats van anul·lar un gol a Di Benedetto per falta prèvia, i el Girona va tirar d’ofici per assegurar la victòria.