El Madrid suma un triomf fàcil amb un Getafe inofensiu

Mendy va marcar el segon gol del Reial Madrid amb aquesta rematada.

Mendy va marcar el segon gol del Reial Madrid amb aquesta rematada.EFE

La insistència d’un Reial Madrid de circumstàncies, ple de baixes i tirant de tres del planter davant d’un Getafe indolent que ni va xutar a porteria va impulsar el seu segon triomf consecutiu (2-0), amb gols de Karim Benzema i Mendy, que el posen a cinc punts de l’Atlètic de Madrid, però amb dos partits jugats més.

Fins a nou baixes no van ser obstacle perquè el quadre blanc dominés el seu des del començament. Des de l’equilibri que aporten la presència de tres centrals i la seguretat per dominar des de la pilota, al Reial Madrid li va sobrar voluntat però li va faltar precisió en el primer acte i la va aconseguir en el segon. Es va sentir segur davant de l’equip menys golejador del campionat, que mai va inquietar Courtois. Amb dos línies juntes en fase defensiva, el Getafe es va centrar a destruir i es va oblidar de jugar.

El marcador no es va moure fins que Benzema va tornar a citar-se amb el gol per marcar l’1-0 i al minut 60. Mendy va sentenciar la victòria dels de Zidane sis minuts més tard.