FUTBOL SEGONA PRO FEMENINA

Triomf agònic de l'AEM per somiar

La japonesa Hisui dona els tres punts a l'AEM en l'última jugada d'un partit en què el Collerenc es va posar en avantatge dos vegades || Andrea Gómez va aconseguir els altres dos gols lleidatans

Hisui Haza és felicitada per les seues companyes al marcar el gol que donava el triomf a l’AEM.JORDI ECHEVARRÍA

Un partit no acaba fins que sona el xiulet final, se sol dir, i l’AEM es va encarregar de demostrar-ho ahir al Recasens amb el triomf in extremis davant del Collerenc. El gol de la victòria va arribar en l’última jugada del partit en una volea magistral d’Hisui a la sortida d’un córner que havia llançat Natàlia. A falta de dos partits per acabar la primera fase, l’AEM és quart i encara ho té tot per decidir. Un desplaçament complicadíssim a Vitòria i la visita d’un rival directe com el Seagull al Recasens definiran si les de Roger Lamesa aconsegueixen acabar aquesta fase entre les quatre primeres i poden lluitar per l’ascens.

Després d’uns primers minuts de tempteig, l’AEM va cometre un error defensiu que es va acabar convertint en el primer gol visitant (0-1).

Amb el marcador en contra l’AEM va seguir dominant la possessió i el premi del gol no es va fer esperar. Qui no perdonaria va ser Andrea Gómez. Una bona jugada trenada entre Alèxia Jr i Ainhoa per banda esquerra va acabar als peus d’Andrea, que amb calma i molta classe va definir davant de la portera equatoriana del Collerenc (1-1).

El plantejament de Roger Lamesa després del descans, amb l’entrada de Pixu i Paula, es va veure alterat en un altre error local que van penalitzar les jugadores balears (1-2).

Lamesa va passar a defensa de quatre i cinc minuts després Andrea va empatar el matx amb el seu doblet particular. La joveníssima atacant de l’AEM, de només 17 anys, es va escapolir de diverses defenses del Collerenc i va acabar la seua gran jugada individual amb un tret creuat a la xarxa (2-2). Amb mitja hora al davant, l’AEM tenia temps de sobra per aconseguir la victòria, però els minuts passaven i el gol no arribava. L’ocasió més clara la tindria una Alexia Jr lluitadora i elèctrica durant tot l’encontre, però la val·lisoletana va enviar la pilota al pal i, en el

rebuig, el seu tret va acabar impactant al travesser quan ja es cantava el gol.

Quan el duel semblava bolcat a l’empat va aparèixer Hisui. En l’última jugada del partit, la japonesa es va posar una altra vegada la disfressa d’heroïna que ja va vestir la setmana passada a la Ciutat Esportiva Dani Jarque i va empalmar una volea que va desencadenar l’eufòria d’un equip que s’ha guanyat a pols el dret a somiar.

“Estem amb moltes ganes de cara a Vitòria” L’entrenador de l’AEM, Roger Lamesa, va dir després del partit que “estic molt content per les meues jugadores perquè els tres punts els fan estar enèrgiques i amb moltes ganes d’afrontar la finalíssima que tindrem a Vitòria la pròxima jornada. Però som conscients que avui no hem merescut més que el Collerenc”, va admetre Lamesa.

El tècnic va reivindicar el talent de futbolistes com Andrea i Hisui i va explicar el motiu de les rotacions, inclosa la porteria. “Ens venen partits en els quals les necessitarem a totes, i avui s’ha demostrat.

És important tenir-les endollades i que sàpiguen que si treballen bé tindran la seua oportunitat”, va concloure.