El Liverpool encarrila la classificació per a quarts

Sadio Mané marca el segon gol del Liverpool contra el Leipzig al Puskas Arena de Budapest.MARTON MONUS / DPA

El Liverpool va encarrilar ahir el pas per als quarts de final després d'imposar-se 0-2 al Leipzig al Puskas Arena de Budapest, un partit marcat pels errors dels de Julian Nagelsmann, que no va perdonar el seu rival. Els reds arribaven tocats a la Champions, però el canvi d'escenari els va provar i van tornar a ser un equip fiable i sòlid per desarmar el segon classificat de la Bundesliga, castigat per dues errades en cinc minuts a l'inici de la segona part, que no van desaprofitar Salah i Mané.

Quan el Leipzig havia equilibrat el xoc es va trobar amb el 0-1, després d'un error de Sabitzer. El capità alemany va enviar de manera imprecisa cap enrere i va aparèixer un Salah sense compassió.

Abans que el conjunt alemany encaixés el cop, va rebre el segon, en un altre regal, aquesta vegada de Mukiele, que no va poder treure una pilota. L'errada la va recollir Mané, a qui tampoc va tremolar el pols per batre sense problemes Gulácsi (0-2).