BÀSQUET EUROLLIGA

El Barça celebra la Copa esclafant

Els 17 punts de Higgins a la primera meitat van ser decisius.

Els 17 punts de Higgins a la primera meitat van ser decisius.EUROLEAGUE

El Barça va reprendre amb galons de líder l’Eurolliga, quatre dies després de conquerir la Copa del Rei davant del Madrid, i ho va fer esclafant el Zalgiris al Palau (86-62), un triomf contundent des de la defensa, encarrilat amb la gran primera part de Cory Higgins i sentenciat en el tercer quart (23-10). Els de Sarunas Jasikevicius van donar continuïtat al seu estat d’eufòria amb una exhibició contra l’exequip del tècnic lituà, amb Higgins en 17 punts al descans. L’MVP de la recent Copa va ser clau en l’escapada blaugrana camí dels vestidors (48-37).

Aquests 11 punts no van deixar de créixer fins a un últim parcial sense història, amb un alt nivell defensiu, del mateix Higgins o un Abrines que va donar continuïtat a aquesta faceta clau davant de Carroll a la final de Copa. Davies i Oriola (19 punts i 7 rebots) van donar l’última estocada a un Zalgiris que buscava els play-offs.