AUTOMOBILISME RAL·LIS

García i Lozano, campions a Lleida

El I RallySprint obre la temporada d'automobilisme

Roger Oto, que va ser tercer a la classificació general, durant la prova.

Roger Oto, que va ser tercer a la classificació general, durant la prova.ESCUDERIA LLEIDA

El pilot José Luis García, amb Xavier Lozano de copilot (Biela Club Manresa), es va imposar ahir en el I RallySprint Lleida, prova que forma part del Trofeu Catalunya Ral·lisprints Terra.

Es tracta de la primera prova de la temporada d’automobilisme a Lleida i del primer esdeveniment de ral·li disputat al Circuit de Lleida. Per això, es va adaptar el recorregut i els vials que l’envolten per crear un total de 20 quilòmetres cronometrats.

La prova, que s’havia d’haver disputat el passat dia 13, va ser ajornada a causa de les pluges que van deixar el traçat en males condicions. A més, la Covid-19 també va tenir influència en l’esdeveniment, ja que es va disputar sota estrictes protocols de seguretat i no va poder comptar amb la presència de públic.

Pel que fa a la classificació general, García i Lozano es van imposar a dos cotxes integrats per lleidatans. Els segons van ser Manuel Jesús Jiménez i Ignacio Paz (PCR Sport), mentre que Roger Oto i Josep Oto van acabar tercers.

Per categories, els lleidatans Albert Gutiérrez i Joan Anton Grustan es van imposar en classe 1. A classe 2 van vèncer representant l’Escuderia Mollerussa Pere Rovira i Daniel Muntadas. A classe 3 els campions van ser García i Lozano. Finalment, a Side by Side, categoria amb cotxes de xassisos tubulars i motors de motocicleta de 1.000 cc, els guanyadors van ser Jesús Cucharrera i Pau de les Heras (Biela Club Manresa).