El Mollerussa es col·loca líder

Reacciona en una gran segona part després d'anar-se'n al descans amb desavantatge en el marcador || Els del Pla van perdre per lesió a la primera mitja hora Joan Martí i el seu substitut Pocurull

Un jugador del Mollerussa arranca en velocitat cap a la pilota mentre un rival intenta impedir el seu avanç.JOAN GÓMEZ

El Mollerussa va derrotar ahir el Can Vidalet per 3-1 i es va col·locar líder del subgrup 2-B de Primera Catalana amb quatre victòries i una derrota en cinc partits. Va ser un partit en el qual l’equip de Josep Maria Turull va reaccionar a la segona part, després d’un primer període en el qual no li van sortir bé les coses i, a més, va perdre dos jugadors per lesió quan només s’havia complert la primera mitja hora de joc.

La posada en escena del Mollerussa no va ser bona. Per si fos poc, al minut 15 Joan Martí va notar molèsties als isquiotibials i va haver d’abandonar el terreny de joc.

El seu substitut, Pocurull, tindria la mateixa sort i al minut 31 havia de retirar-se per una luxació d’espatlla.

Dos desgràcies i un gol en contra al minut 26 van deixar abatut un Mollerussa que no va poder desplegar el joc habitual. És més, si no arriba a ser pel porter i capità Joan Marc, el Can Vidalet hauria pogut anar-se’n al descans amb una renda més alta que la 0-1 que reflectia el lluminós.

Però tot va canviar per als locals a la segona part. Josep Maria Turull va reestructurar l’equip i amb una pressió alta i agressiva, el Mollerussa va anar menjant-li el terreny al rival, per la qual cosa l’arribada del gol era qüestió de temps. Després d’una primera ocasió als 15 segons de la represa, els del Pla van aconseguir marcar el gol de l’empat al minut 62 per mediació de Jofre, que va recollir un rebuig del porter. La maquinària del Mollerussa ara sí que funcionava a la perfecció i deu minuts més tard el mateix Jofre era objecte d’un penal que transformava en el 2-1 Soldevila.

El mateix Soldevila, a falta de set minuts per complir-se el temps reglamentari, aprofitava una gran acció individual de Joan Llull, flamant fitxatge procedent de l’Alpicat que li donava la passada de la mort perquè pugés en el marcador el 3-1 definitiu.

Els tres punts col·loquen el Mollerussa al capdamunt de la classificació, amb un punt d’avantatge sobre el Borges, abans d’afrontar en les dos pròximes jornades dos desplaçaments. El primer tindrà lloc diumenge vinent al camp del Martinenc (12.00) i el segon serà amb el Solsona a Cardona (Barcelona).

“Els jugadors han sabut patir per després créixer” El tècnic del Mollerussa, Josep Maria Turull, es va mostrar molt satisfet per la victòria i, sobretot, per la forma en què s’havia produït. “Estic molt content perquè era un partit clau, molt important, ja que ara tenim dos sortides als camps del Martinenc i el Solsona. Els jugadors han sabut respondre. Ens ha passat al contrari que la jornada anterior amb el Sant Just, que no vam saber reaccionar. Aquesta vegada hem sabut patir per després créixer en el partit”, va assenyalar Turull.