Triomf per seguir líders

El Mollerussa s'imposa al Martinenc a domicili amb gols de Pedrós i Izán || Les jugades a pilota parada van ser la clau en els dos gols aconseguits pels del Josep Maria Turull

Edu Barón, del Mollerussa, porta la pilota en una acció del partit d’ahir.

Edu Barón, del Mollerussa, porta la pilota en una acció del partit d’ahir.AREA 11

El Mollerussa es va emportar ahir els tres punts en la seua visita al camp del Martinenc, que va tornar a comptar amb espectadors, en un partit de gran nivell. Els del Pla d’Urgell segueixen així encapçalant la classificació del seu grup de Primera Catalana amb tres punts de marge respecte al Borges Blanques.

El Mollerussa va fer un molt bon inici de matx, dominant absolutament el joc durant la primera mitja hora. Els de Josep Maria Turull van anar aproximant-se amb perill a l’àrea del Martinenc fins que per fi van aconseguir avançar-se. Era el minut 31 i Jordi Pedrós va aprofitar una centrada d’Edu Barón després de servir una falta lateral per col·locar el 0-1 al marcador.

Abans del gol, tanmateix, el Martinenc havia avisat amb un gol al minut 21 anul·lat per fora de joc. Després de la diana, a més, els barcelonins van fer un pas endavant i fins i tot van tenir oportunitats per empatar.

A l’inici de la segona part el Mollerussa es va veure sorprès per un Martinenc més intens, que en el minut 48 va aconseguir l’empat amb un impressionant tret de falta directa executat per Joel.

El Mollerussa, tanmateix, va aconseguir refer-se del cop i va recuperar el control del partit. Va ser en una altra jugada a pilota parada, aquesta vegada un córner, la que tornaria a permetre als del Pla d’Urgell avançar-se.

En el minut 78, després del córner la pilota va quedar morta en el punt de penal i Izán va aprofitar per establir l’1-2 definitiu amb un potent xut.