BÀSQUET LLIGA ACB

El Barça, sense Mirotic, tomba 'in extremis' un combatiu Fuenlabrada

Pustovyi intenta anotar envoltat de rivals.

Pustovyi intenta anotar envoltat de rivals.ACB PHOTO

El Barça segueix l’estela del Reial Madrid després d’imposar-se ahir al Palau al Fuenlabrada per un ajustat 81-79 i sumar l’onzena victòria de lliga consecutiva, patint fins a l’últim segon amb un rival que mai li va girar la cara i que va tenir fins i tot l’opció de guanyar. Sarunas Jasikevicius, amb Cory Higgins lesionat, va donar descans a Nikola Mirotic i va dosificar efectius pensant en l’importantíssim partit d’Eurolliga de demà a la pista del Maccabi, que podria donar-li matemàticament la primera plaça de la fase regular a falta de dos jornades.

El Fuenlabrada, que estrenava el seu tercer tècnic de la temporada, després de Paco García i Javi Juárez, el barceloní Josep María Raventós, ex del Lleida Bàsquet, va estar molt a prop de la victòria. De fet, la va tenir a les mans, però un parell de males decisions a l’últim minut el van privar d’aconseguir la seua primera victòria al Palau.