Final a la bona ratxa del Tàrrega

Dos errors defensius poc abans del descans deixen el Tàrrega sense capacitat de reacció || Els d'Edu Berrocal no van poder vèncer el tercer partit seguit

Jugadors dels dos equips pugnen per una pilota dividida.

Jugadors dels dos equips pugnen per una pilota dividida.ÁREA 11

Dura i sorprenent derrota del Tàrrega a Martorell (2-0) en un partit que va frenar la ratxa ascendent amb la qual arribava l’equip que dirigeix Edu Berrocal. El Tàrrega viatjava a Martorell confiat a poder sumar un nou triomf, després de guanyar els dos últims partits, però no va poder ser i el matx va ser vist per a sentència amb dos gols molt seguits abans del descans.

Malgrat que els blaugranes van entrar bé a l’encontre, amb una pilota de Maikel al travesser inclòs, la primera part va ser dels locals. A partir del minut 20, el Martorell es va fer amo de la pilota i es va traduir en dos gols que van matar els de l’Urgell abans del descans. Al 37, Roger Gorrea es va aprofitar d’un córner mal defensat per la defensa lleidatana per marcar el primer.

I al cap de tan sols tres minuts, Xavi Marco va anotar el segon després d’una mala sortida de pilota del Tàrrega en defensa que no va desaprofitar el davanter local per assestar un dur cop del qual els visitants no van aconseguir refer-se.

A la segona part, amb tot en contra, el Tàrrega va veure com un Martorell ordenat i segur en defensa desbaratava tots els intents dels jugadors d’Edu Berrocal, que a mesura que passaven els minuts també veien reduïda la seua energia.

Al final, amb l’equip molt cansat després d’haver jugat tres partits en una setmana, el Tàrrega va claudicar a Martorell i va veure frenada la bona dinàmica de joc i també de resultats. Però el futbol sempre ofereix una revenja.

Els de l’Urgell no tindran temps per a lamentacions, perquè dijous a partir de les nou de la nit disposaran d’una oportunitat de redimir-se de la derrota d’ahir.

Els blaugranes rebran al Municipal Joan Capdevila el Martinenc, en un partit corresponent a la segona jornada que va haver de ser ajornat per un cas de Covid-19 a la plantilla del Tàrrega.

A més del duel contra el Martinenc, al Tàrrega encara li quedarà per recuperar el partit contra l’Alcarràs, que també va ser ajornat i que es disputarà el proper dia 7 d’abril, també al Municipal Joan Capdevila de Tàrrega.

“El segon gol del Martorell ha estat decisiu” L’entrenador del Tàrrega, Edu Berrocal, va admetre després del partit que el seu equip no va estar bé. “Hem tingut el control durant 20 minuts, però llavors el partit s’ha descontrolat i no hem sabut gestionar-lo bé”, va explicar.

A més, va afegir que es van trobar un Martorell “amb molta necessitat de sumar, i més a casa. Han aconseguit portar el partit al seu terreny i han sabut imposar-se”.

Berrocal va reconèixer que “el seu segon gol ha estat determinant. Era una jugada aïllada, poc abans del descans, i el cop ha deixat molt tocat l’equip i a la segona part ja ha estat molt difícil poder recuperar-se”.

No obstant, va voler recordar que el seu equip arribava després d’una bona sèrie de resultats.