NATACIÓ COMPETICIÓ

Lleida afegeix tres medalles més al palmarès a l'Estatal absolut

Paula Juste.

La natació lleidatana va tancar ahir la seua participació en el Campionat d’Espanya absolut de natació amb tres medalles més. Ferran Julià (CE Mediterrani), que va ser medalla de bronze en els 800 lliure, es va penjar ahir la plata en els 400 lliure amb un registre de 3:52.19.

Per la seua banda, Paula Juste (CN Lleida) va aconseguir el bronze en la prova dels 400 lliure amb una marca de 4:13.70. La nadadora lleidatana també va aconseguir la medalla de plata a la prova dels 200 lliure, mentre que va fregar el podi als 400 estils amb la quarta posició absoluta.

Emma Carrasco, de l’Inef Lleida, també ha brillat als Campionats d’Espanya absoluts, tot i que en el seu cas en categoria júnior. Ahir va aconseguir la medalla de plata de la categoria en els 200 braça, després de ser sisena a la final absoluta amb un crono de 2:32.77.

La jove nadadora de 15 anys també ha estat or als 200 esquena i 200 i 400 estils, amb la plata als 100 esquena. Els seus registres, aconseguits en quatre finals absolutes, li permetran acudir a l’Europeu de Roma en les proves de 200 i 400 estils.