Solsona i Mollerussa es reparteixen els punts en un partit vibrant

Els locals van empatar de penal al 87

Solsona i Mollerussa van disputar un partit de poder a poder.

Solsona i Mollerussa van disputar un partit de poder a poder.SEGRE

L’únic duel lleidatà de la jornada 7 va tenir de tot. Gols, penals, expulsions, remuntades i, al final, repartiment de punts (2-2) en un final d’infart. Tot el que va tenir la segona part li va faltar a la primera. Els dos equips van sortir a veure-les venir, i la por de fallar va provocar que en el primer quart d’hora de partit els porters Mora i Pau Bosch fossin poc més que espectadors. Però arribat el minut 17, el Solsona va aconseguir avançar-se. Després d’una bona jugada per la banda dels locals, Max Morell va ser el més ràpid dins de l’àrea per aprofitar la centrada i avançar el seu equip.

Però el gol no va canviar en excés l’encontre, i la primera part va acabar pràcticament sense ocasions. El segon temps va ser diferent. Encara que va començar de forma semblant, el Mollerussa va empatar al 72 amb una falta llançada per Putxi. La pilota va botar davant del porter local, que no va poder reaccionar i va veure com s’igualava el lluminós. A deu minuts del final el Mollerussa es va quedar amb un jugador menys per l’expulsió d’Aleu, però amb un Solsona bolcat els del Pla de l’Urgell van aprofitar els espais i Soldevila va enviar al fons de la xarxa un gran contraatac.

El Mollerussa va intentar defensar el marcador però dos minuts després el seu porter va escombrar un jugador local a l’àrea i Xavier Ratera no va fallar des dels onze metres per donar el cop de gràcia a un derbi que no va defraudar i que va acabar en taules.