HOQUEI OK LLIGA PLATA

L'Alpicat lliga victòria i average contra el Barcelona B

Mats Zilken controla una bola en un partit d’aquesta temporada.

L’Alpicat va firmar ahir una excel·lent victòria a la pista del Barcelona B (7-10), en partit ajornat, i manté opcions d’acabar aquesta fase en la quarta posició, que continua sent blaugrana, malgrat que amb només tres punts d’avantatge sobre els lleidatans. L’objectiu era guanyar per tres gols per superar l’average i ho va aconseguir l’equip de Xavi Roy, en un partit jugat a un gran ritme, amb contínues accions d’atac i contraatac.

L’Alpicat se’n va anar al descans amb avantatge d’1-3 i, als cinc minuts de la represa, ja manava per 1-6. Però en només un minut el Barça B va marcar dos gols que el van tornar a posar en el matx.

Al final triomf per 7-10 que consolida la cinquena plaça.

“Ells s’han encoratjat amb el 3-6 però hem aconseguit l’objectiu de guanyar i per tres gols”, va explicar Roy. “Els porters han parat molt, però els dos equips hem rematat molt també”, va concloure.