Tercera derrota seguida

El Tàrrega, molt minvat per les baixes, cau contra el Can Vidalet, que va remuntar la diana local || Els locals protesten un gol anul·lat i un penal no xiulat

La jugadora de l’Associació Jenny llança a porteria ahir davant de la Roca.

La jugadora de l’Associació Jenny llança a porteria ahir davant de la Roca.LLEONARD DELSHAMS

La UE Tàrrega va pagar amb una nova derrota el gran nombre de baixes i, després de perdre amb el Can Vidalet (1-3) l’equip blaugrana acumula més problemes perquè podria incrementar-se la infermeria de cara al partit del dia 21 a Cardona contra el Solsona: Gulias va acabar lesionat en el partit contra el Can Vidalet i caldrà esperar la seua evolució en les pròximes hores.

Un gol anul·lat a Florica en el minut 70 i un clar penal per mans no assenyalat haurien pogut ajudar el Tàrrega, però ni en això no va acompanyar la fortuna. Els locals van jugar un molt bon partit i es van avançar en el marcador amb el gol de Florica a l’inici del segon període, però les baixes van impedir la falta de relleus des de la banqueta, malgrat el debut de Morillas, procedent del Sitges i que serà presentat dimecres vinent. Malgrat tot, el Tàrrega va lluitar fins al final. El gol que se li va anul·lar a Florica per presumpte fora de joc hauria pogut ser el 2-0, però tan sols un minut després el Can Vidalet va empatar (1-1).

Els locals no van perdre la fe i al 80 va arribar la jugada que hauria hagut de ser sancionada amb penal favorable als blaugranes, però l’àrbitre no ho va creure així. Per a súmmum de mals, el Can Vidalet va fer l’1-2 al 84 i va rematar la victòria amb l’1-3.

A l’acabar l’encontre, l’entrenador del Tàrrega, Edu Berrocal, va declarar: “Estem molt afectats perquè, malgrat les baixes, estàvem controlant bé i guanyàvem, però amb l’empat han arribat els nervis i ells ho han aprofitat.”

Una acció del partit d’ahir entre el Tàrrega i el Can Vidalet.

Una acció del partit d’ahir entre el Tàrrega i el Can Vidalet.XAVIER SANTESMASSES