FUTBOL PRIMERA CATALANA

El Solsona, intractable

Supera el Tàrrega en una gran primera meitat i atrapa el Borges al capdavant de la classificació del grup || Els blaugranes sumen la quarta derrota consecutiva

Els jugadors del Solsona, celebrant un dels gols d’ahir.

El Solsona es va mostrar ahir intractable contra un Tàrrega que va encaixar la quarta derrota seguida i queda ancorat a la zona baixa de la taula (3-1). Per la seua part, els locals van atrapar el Borges en el liderat del grup. El partit es va posar aviat de cara a favor del Solsona, amb una diana de Bellido als set minuts. Si els visitants encara s’estaven situant sobre la gespa, aviat es van trobar amb un segon cop. Una ràpida jugada del Solsona va acabar amb la pilota a les botes de Morell, que va establir el 2-0 als 35 minuts. El conjunt local es va mostrar molt superior al Tàrrega a la primera meitat i els jugadors d’Edu Berrocal es van veure superats per l’atac dels rivals.

Tanmateix, a l’inici de la segona meitat, els blaugranes, ahir de groc, van tenir una notòria millora en el seu joc, amb algunes aproximacions de perill sobre l’àrea del Solsona. Però els locals van donar l’estocada definitiva a l’encontre en el minut 70.

Una falta directa llançada per Díaz va acabar al fons de la xarxa d’Aceituno, la qual cosa segellava el triomf del Solsona. Malgrat el 3-0, el Tàrrega va seguir intentant-ho i va tenir la recompensa 5 minuts després amb el gol de Gulias.

Però el 2-0 de la primera meitat va ser una llosa molt pesant per als blaugranes, que no van poder recuperar-se. Edu Berrocal, tècnic dels blaugranes, va assenyalar al final del duel que “ha estat una derrota molt dolorosa, perquè hem entrat massa tard”.

Doble derbi lleidatà en la pròxima jornada de Lliga Alcarràs i Atlètic Lleida protagonitzaran dissabte (18.15) un dels dos derbis lleidatans del cap de setmana. Solsona i Borges s’enfrontaran diumenge (16.30), de nou a Cardona.