FUTBOL PRIMERA CATALANA

Empat en un duel de ratxes

Atlètic Lleida i Borges es van repartir els punts i mantenen la seua línia de bons resultats || Els visitants no van aconseguir el gol de l'empat fins als últims minuts de partit

Una jugada del partit d’ahir entre l’Atlètic Lleida i el Borges.

Una jugada del partit d’ahir entre l’Atlètic Lleida i el Borges.POL PUERTAS

Atlètic Lleida i Borges van firmar les taules ahir en un nou derbi lleidatà de Primera Catalana (1-1). Els dos equips van mostrar un gran futbol i se’n van anar satisfets amb el punt aconseguit, ja que allarga les seues respectives ratxes d’imbatibilitat a tres partits en el cas dels locals i a 12 pels visitants, que són líders del grup sense haver perdut encara.

L’Atlètic Lleida va ser el primer equip a posar la por al cos al seu rival. En el minut 14 una centrada de Gomà la va rematar fora Vargas per molt poc i en la següent jugada va ser el mateix Gomà qui va obligar Xammar a lluir-se sota pals. La primera ocasió per al Borges va arribar en el minut 24, amb un tret de Barco que va anar a parar a les mans del porter. Aquest avís del líder va esperonar els locals, que en el minut 29 es van avançar amb un impressionant gol de Nico. El jugador lleidatà va enviar la pilota a l’escaire de la porteria rival amb un potent xut des de més enllà dels 30 metres (1-0).

El Borges va reaccionar i va tornar a atansar-se a la porteria local, però no va aconseguir cap ocasió clara de gol davant d’un Atlètic Lleida força ordenat en defensa.

A la represa, els de les Garrigues van prendre la iniciativa davant d’un conjunt local que es va replegar al seu camp per evitar el gol de l’empat. En el minut 66 va arribar l’ocasió de gol més clara per al Borges, quan Ramon va enviar un tret per sobre del travesser. Aquesta ocasió va destapar el potencial del Borges, que va començar a arribar amb més claredat a la porteria de Pau Mora.

Malgrat l’impuls visitant l’Atlètic Lleida es mantenia ferm en defensa i, quan semblava que s’emportaria els tres punts, en una jugada de fortuna per al Borges, David Montoy va aconseguir el gol de l’empat (1-1).

Per la seua part, Manel Cazorla, entrenador del Borges, també va donar per bo el resultat per portar “dos partits fora de casa en camps molt difícils”. “Crec que si haguéssim marcat una miqueta abans ens hauríem emportat el partit, per la dinàmica que portàvem els dos equips”, va afegir.

“Cal estar molt contents amb aquest punt”L’entrenador de l’Atlètic Lleida, Eufemio García, va explicar que “cal estar molt contents amb aquest punt” després d’empatar contra el líder Borges. “La nostra consigna era marcar abans que ells, perquè mai estan per sota al marcador. Ens ha faltat més pilota i paciència, però al final el Borges és el líder per alguna cosa”, va afegir.

Avui, derbi entre Tàrrega i MollerussaEl Tàrrega, necessitat de punts després de cinc jornades sense guanyar, rep avui (17.00) un Mollerussa que encadena tres derrotes. Per la seua part, l’Alcarràs buscarà sortir de la cua de la classificació al camp del penúltim, el Martorell (12.00). A més, el Solsona, segon classificat, visita el Can Vidalet (11.45).