L'Atlètic guanya a Elx i manté el liderat

Llorente celebra el gol que va donar la victòria a l’Atlètic, ahir a Elx.

Llorente celebra el gol que va donar la victòria a l’Atlètic, ahir a Elx.EFE

Un gol de Marcos Llorente i un pal, que va evitar l’empat de Fidel de penal en l’últim minut del partit, van protegir el liderat de l’Atlètic en la seua visita a Elx (0-1) i permeten a l’equip madrileny continuar depenent de si mateix per conquerir el títol de Lliga a quatre jornades per al final.

El conjunt de Diego Pablo Simeone va consolidar la seua victòria en una excel·lent primera mitja hora de joc. Després del gol, el líder va aixecar el peu de l’accelerador i va decidir estalviar energies per a futures batalles, la qual cosa va estar a punt de costar-li car en els últims minuts, en els quals l’Elx es va encoratjar i va vorejar l’empat amb el penal que Fidel va llançar al pal. Correa i Luis Suárez van ser els primers a desencadenar la tempesta sobre l’àrea de l’Elx, a qui el VAR va salvar, al quart d’hora, del primer gol, anotat per l’uruguaià en fora de joc.