Van sobrar tres minuts

El Solsona resisteix fins al 87 contra el Can Vidalet jugant amb un menys tota la segona part || És la segona derrota consecutiva dels lleidatans

Una jugada del partit d’ahir entre el Can Vidalet i el Solsona.

El Solsona va caure derrotat ahir al camp del Can Vidalet (2-1) en un partit en el qual es va veure molt afectat per l’expulsió abans del descans de Murcia. Els lleidatans van resistir fins als últims minuts, però un gol de Reinhardt al 87 va deixar els tres punts a Esplugues. És la segona derrota consecutiva del Solsona, que baixa a la tercera posició.

El Solsona va començar millor el partit però en un ràpid contraatac el Can Vidalet va aconseguir avançar-se per mitjà de Capitán. El gol no va abaixar els ànims dels lleidatans, que van continuar dominant el ritme del partit.

El gol de l’empat no va trigar a arribar i ho va fer al minut 15. Morell va igualar el marcador i això va donar inici a una fase de domini absolut dels lleidatans que, tanmateix, no aconseguien materialitzar les ocasions. A més, just abans del descans, el col·legiat va expulsar Murcia en una decisió molt protestada, que va donar ales als locals.

Després de la pausa, el Solsona, conscient del seu desavantatge numèric, va sortir a protegir el resultat i a punt va estar d’aconseguir-ho.

Li van sobrar 3 minuts. Al 87 Reinhard ficava el 2-1 després d’una falta lateral.

L'Alcarràs cau i seguirà a la cua del grup

L’Alcarràs va caure ahir al camp del Martorell (4-2), penúltim classificat, i continuarà últim de grup. Els lleidatans van fer un partit de més a menys i van malgastar una renda de dos gols. Bilel Rahali i Joan Vendrell van posar l’Alcarràs 0-2 a la mitja hora de joc però Guillem Gámez va retallar pels locals al llindar del descans. Després de la pausa els lleidatans es van enfonsar i van encaixar tres gols que els van condemnar a la derrota.