CICLISME COMPETICIÓ

Bronze per a Lleida al Català contrarellotge

Jan Castellón supera la línia de meta situada al Bruc.

El lleidatà Jan Castellón (Bikesports-Ford Nicolás) va aconseguir el bronze en la categoria júnior del Campionat de Catalunya de contrarellotge, que es va disputar diumenge passat al Bruc. El representant de la Unió Ciclista Vilanova va ser tercer en un traçat de 7,5 quilòmetres al costat de Montserrat, que el lleidatà va completar en un temps d’11 minuts i 30 segons.

El campió va ser Albert Muntanya (Finques Feliu), que va acabar 8 segons davant de Castellón. La plata va ser per a Sergi Darder (Quadis-Trek Bicisprint), que va acabar amb un crono d’11:27.

Jan Castellón, campió de la Copa Catalana júnior 2020, ha estat quart aquest any en aquesta competició, empatat a 100 punts amb el tercer classificat, Sergi Darder. El lleidatà va ser tercer a l’última prova del calendari, el Trofeu Primavera d’Olot, que es va disputar el passat dia 1.