FUTBOL PRIMERA CATALANA

Empat en l'afegit

Repartiment de punts entre el Solsona i l'At. Lleida en el partit ajornat || Els del Segrià van marcar l'1-2 en el minut 93 i els locals van igualar en el 95

Una acció del partit d’ahir entre el Solsona i l’At. Lleida.

Una acció del partit d’ahir entre el Solsona i l’At. Lleida.VÍCTOR PISA

Solsona i Atlètic Lleida van empatar ahir 2-2 en el partit que tenien ajornat corresponent a la jornada 13 i que es va resoldre en el temps afegit, quan els dos conjunts van marcar un gol cada un. L’At. Lleida, més necessitat de punts que un Solsona que ja està salvat, va insistir més en la recerca de la victòria i, quan semblava que s’emportaria els tres punts en joc, l’equip local va rescatar un punt en l’últim sospir.

El Solsona, amb diverses baixes a les seues files, va marcar tot just començar gràcies a un llançament de falta que va transformar Rafel als dos minuts (1-0) i que va costar una targeta groga a Iker Cuéllar.

El gol no va afectar els del Segrià, que van estar molt a prop d’empatar en el minut 5, però després de fins a cinc rematades a porta, van malgastar el que era una ocasió clara. Només dos minuts després, el porter local, Agus, es va lluir davant d’un llançament de Juclà.

El Solsona, que es defensava amb ordre, va disposar d’una bona ocasió en un altre llançament de falta que va aturar amb seguretat el porter Pau Mora. La resposta de l’At. Lleida va ser una altra bona rematada de Juclà, que també va aturar Agus.

Magno hauria pogut empatar en una altra bona ocasió en el minut 41, però no va arribar per molt poc a una bona centrada de Moragues. Però quan els jugadors ja estaven a punt de retirar-se als vestidors, el mateix Moragues va culminar una centrada de Vargas per fer pujar l’1-1 al marcador (45’). Ja no hi va haver temps per a més i va finalitzar la primera meitat.

Amb la sortida de Tuto, l’At. Lleida va continuar portant el perill a l’àrea local. Aquest mateix jugador va superar el porter local en el 55, però el col·legiat va entendre que la pilota no havia superat la línia de gol.

Amb ocasions per a les dos parts el temps anava corrent sense que es mogués el marcador. Però en el temps afegit van arribar dos gols més. El primer a marcar va ser Tuto, amb un xut en el minut 93 que feia pujar l’1-2, que semblava que anava a permetre a l’equip visitant emportar-se els tres punts. Però dos minuts més tard el Solsona va rescatar un punt gràcies al gol d’Albert, que establia el 2-2 definitiu. El Solsona és quart amb 25 punts i l’At. Lleida, cinquè amb 22.