ATLETISME CARRERES POPULARS

Núria Tilló i Adam Maijó guanyen a l'Agro-Llobera

Prova nocturna al Palau d'Anglesola

Un moment de la carrera que es va disputar dissabte.

Un moment de la carrera que es va disputar dissabte.JOEL FELIP - CURSA SANT BLAI

L’atleta Núria Tilló, de l’AA Xafatolls de Mollerussa, i l’independent Adam Maijó van ser els guanyadors de la carrera Agro-Llobera Palau Night Run By Cursa de Sant Blai, que es va disputar en horari nocturn dissabte al Palau d’Anglesola. Aquesta era la primera cursa presencial de la Lliga Ponent Híbrida aquest any, ja que fins a la data únicament havia disputat carreres virtuals. La prova va reunir prop de 200 atletes i el recorregut era de 10 quilòmetres. L’organització de la prova corresponia a l’ajuntament d’aquesta localitat del Pla d’Urgell.

En la cursa femenina es va imposar Núria Tilló, del Xafatolls, amb un temps de 35:56, mentre que la segona posició va ser per a Rosamari Carulla, de l’Antan Run, que va parar el cronòmetre en 39:20. Va completar el podi Eva Ribalta, d’Agro-Llobera, amb 40:23.

Pel que es fa a la cursa masculina, la victòria va ser per a l’independent Adam Maijó, que va fer un temps de 30:29, mentre que la segona posició va ser per a Xavi Badia, de l’AA Xafatolls, amb 30:31, i el tercer calaix del podi el va ocupar Ricard Pastó, també del Xafatolls de Mollerussa, amb un registre de 30:42. Els atletes que hi van participar van donar tres voltes en un circuit d’asfalt, ubicat al polígon industrial del Palau d’Anglesola.