PIRAGÜISME ESLÀLOM

El Cadí, segon a la Copa d'Espanya de Sort

Un dels participants durant la competició celebrada al Parc de l’Aigüerola de Sort.

El Cadí Canoe Kayak va finalitzar en segona posició en la classificació absoluta d’equips de la primera prova de la Copa d’Espanya de Joves Promeses d’eslàlom, que el cap de setmana passat es va disputar al camp de regates del Parc de l’Aigüerola de Sort. El club de la Seu d’Urgell va acabar amb un total de 993 punts, molt lluny dels 1.526 que va aconseguir el Club Atlètic Sant Sebastià, el gran triomfador de la competició, mentre que el Santiagotarrak d’Irun va completar el podi amb 789 punts. En quarta posició es va classificar el club amfitrió, l’Associació Esportiva Pallars, amb 533, mentre que el Nàutic Mig Segre de Ponts va ser desè amb 142.

Sort acollirà del 6 al 8 del proper mes d’agost el Campionat d’Espanya absolut d’eslàlom olímpic i també d’eslàlom extrem.