FUTBOL PRETEMPORADA

Estrena amb victòria

L'AEM d'Óscar Cobacho obre la pretemporada amb un ajustat triomf davant de l'Europa || Pixu, per partida doble, i Alexia van firmar els gols

L’equip lleidatà es va estrenar a la pretemporada amb una ajustada victòria al Recasens.MAITE MONNÉ

L’AEM va estrenar ahir la nova etapa amb Óscar Cobacho al capdavant amb una treballada victòria per 3-2 contra la CE Europa, de Primera Nacional. El primer dia a la banqueta del Recasens, Cobacho va optar per un 4-3-3 com a formació i va donar entrada a les noves incorporacions: Dulce Quintana a l’eix del darrere i Maykerlin Astudillo al centre del camp. El conjunt visitant es va poder avançar aviat en el marcador amb una falta que va impactar al pal, però l’AEM no va tardar a respondre i va obrir l’electrònic amb gol de Pixu als 11 minuts. La capitana es va treure un xut bombat des de la frontal que va sorprendre Anna.

L’Europa va tenir dos ocasions per empatar al primer temps, però el pal, en una, i Dulce, en una altra, rebutjant la pilota amb Mireya ja superada, ho van evitar. La segona meitat va començar amb més bones notícies per a les locals, perquè al minut 50, Pixu va posar el 2-0 després de definir amb classe un mà a mà amb la portera. Tres minuts després, Miriam va aprofitar un mal rebuig del darrere local per retallar distàncies. A partir d’aquí, l’AEM va començar a notar el cansament i les visitants van seguir sotjant fins a aconseguir l’empat al minut 67 amb un gol de Codi.

Amb algunes jugadores lesionades i altres que encara no han començat la pretemporada, Cobacho va donar minuts a jugadores del filial al tram final del duel. Al minut 78, amb el partit baixat de revolucions, Andrea Gómez va superar tres rivals a la frontal de l’àrea i va posar la pilota franca a Alexia, que només va haver d’empènyer la bimba per col·locar el 3-2 definitiu. Així doncs, les de Cobacho guanyaven el primer dels dos assalts que disputaran contra l’Europa, al qual diumenge (18.00) tornaran la visita.