El campió no falla

L'Atlètic inicia la defensa del títol amb un triomf al camp del Celta amb doblet de Correa || Homenatge als medallistes Portela, Peleteiro i Rodríguez

Teresa Portela, Ana Peleteiro i Nico Rodríguez reben un homenatge per les medalles a Tòquio.EFE

L’Atlètic de Madrid va iniciar la defensa del títol amb una convincent victòria a Balaídos sobre el Celta de Vigo (1-2), un triomf resolt amb un doblet de l’argentí Ángel Correa, que va poder neutralitzar Iago Aspas a la recta final però va fallar, a porta buida, després de regatejar Oblak.

El duel va obrir amb poques oportunitats, un domini altern amb pressió intensa que, amb el pas dels minuts, va anar desequilibrant-se per atorgar més protagonisme a l’equip de Simeone.

L’Atlètic va trencar l’harmonia a mitjans de la primera meitat, quan Mario Hermoso va recuperar una pilota al centre del camp, Lemar va avançar metres esquivant diversos jugadors celestes i Correa va marcar un golàs des de fora de l’àrea (0-1). Amb l’avantatge en el marcador, l’equip de Simeone va controlar el ritme, còmode sobre el camp, amb poques fissures defensives.

En un córner, va vorejar el segon gol amb un cop de cap de Mario Hermoso que va treure Aspas a la línia de porteria.

La polèmica va marcar l’inici de la segona meitat. Galán va treure una falta lateral, Oblak va cometre un greu error al no rebutjar la pilota i la rematada d’Aspas va tocar el braç de Llorente.

El Celta va reclamar penal. L’àrbitre va dubtar, però ho va assenyalar quan va revisar les imatges del VAR. Aspas va marcar l’empat al transformar-lo (1-1). La reacció del campió de Lliga va ser ràpida, afavorida pels desajustos defensius del Celta. Correa va culminar una contra amb l’1-2 i, tot i que ho va passar malament en els últims minuts, es va emportar els tres punts.