FUTBOL PRETEMPORADA

L'Alpicat suma un triomf de prestigi contra el Borges

L’Alpicat es va mostrar sòlid en defensa i va impedir que el Borges controlés el partit.AF

albert fernández?

alpicat

?

L’Alpicat va sumar ahir un triomf de prestigi (2-1) a l’amistós de pretemporada que el va enfrontar al Borges de Primera Catalana. Egea va avançar els locals, mentre que Montoy va empatar al segon temps. Però Carlitos, al tram final del partit, va fer pujar el 2-1 en el marcador amb un gran gol.

El primer temps va ser entretingut. El Borges va voler portar el pes de l’encontre, mentre l’Alpicat s’anava protegint i buscava el contraatac interpretant molt bé els espais. Els locals es van veure obligats a fer el primer canvi de forma prematura, a causa d’una lesió d’Espejo, que no va poder seguir al partit després de tallar una jugada d’atac del Borges. Malgrat la mala arrancada, Vendrell va provocar un penal als 18 minuts que Egea, amb un llançament de molta qualitat, va transformar en l’1-0.

Només uns minuts després, Purry va salvar la segona diana de l’Alpicat després d’una rematada a l’àrea petita de Vendrell que podria haver ampliat la renda dels locals.

En el segon temps, els dos equips van donar entrada als jugadors de la banqueta. Malgrat els homes de refresc, el Borges no aconseguia trepitjar amb claredat el camp contrari, mentre que l’Alpicat va continuar controlant el duel i el marcador. No va ser fins al minut 71 quan Monty va aconseguir empatar durant una jugada aïllada a l’àrea local. Quan el partit semblava condemnat a acabar en empat, una gran jugada de Carlitos per la banda dreta, desfent-se del seu marcador i creuant la pilota al segon pal, va acabar amb l’esfèric al fons de la xarxa i amb la meritòria victòria de l’Alpicat.