FUTBOL PRETEMPORADA

L'At. Lleida s'adjudica el Triangular de Juneda

Va empatar 0-0 amb el Fraga en el primer partit i va derrotar 3-0 l'equip amfitrió

L'At. Lleida s'adjudica el Triangular de JunedaPOL PUERTAS

L’Atlètic Lleida es va adjudicar ahir el Triangular de Juneda, després d’empatar 0-0 contra el Fraga en el primer partit de la nit i superar posteriorment per 3-0 l’amfitrió, el Juneda, en el qual tancava la competició. En l’altre partit, Fraga i Juneda van empatar 1-1.

Contra el Fraga, equip de la Preferent Aragonesa, l’At. Lleida que entrena Josep Maria Turull es va mostrar superior i va disposar de diverses ocasions clares, però li va faltar encert. Sí que el va tenir amb el Juneda, el seu filial, que competeix a Segona Catalana. Un doblet de Soldevila i un gol de Ramonet van donar la victòria i el trofeu a l’equip de Primera Catalana. El Juneda va plantar cara a l’At. Lleida, però aquest va acabar imposant la seua superioritat. Aquest era el segon amistós de l’At. Lleida, que va estrenar la pretemporada amb un triomf per 0-3 contra l’Artesa de Segre.

Després del partit, Turull va fer una valoració positiva de com va evolucionant el seu equip. “Només portem set sessions d’entrenament i ara el més important és anar donant minuts als jugadors perquè vagin agafant el nivell de competició”, va valorar l’entrenador. “A nivell de joc les sensacions són positives i valoro que els jugadors estan assimilant els conceptes de joc que volem transmetre l’equip”.

Sobre el duel de la Copa Lleida d’aquest diumenge, que l’At. Lleida disputarà contra el Cervera (vegeu desglossament), Josep Maria Turull va dir que “mantindrem la dinàmica de repartir les càrregues de treball, però aquí ja hi ha un títol en joc. Intentarem competir. Volem arribar al més lluny possible a la Copa Lleida”, va valorar.

L’Atlètic Lleida jugarà diumenge a Cervera, a la Copa Lleida, torneig en el qual també juguen Balaguer-Borges, Alcarràs-Tàrrega i Solsona-Mollerussa.