HOQUEI LLIGA CATALANA

El Llista guanya i passa a quarts

Supera el Manlleu i es classifica per a la següent ronda, en la qual s'enfrontarà dimecres amb el Calafell || Albert Folguera diu que l'equip lleidatà encara és “molt lluny” del que pot donar

Albert Folguera dona instruccions als jugadors, en un moment del partit d’ahir jugat a Manlleu.ALBA TARRÉS/CLARA LIÁÑEZ

El Lleida Llista va aconseguir ahir la victòria a la pista del Manlleu (4-6), la primera aquesta pretemporada que, a més, li va donar la classificació per als quarts de final de la Lliga Catalana. El Llista, que va obrir la competició el divendres anterior amb una derrota 3-4 contra el Noia, passa com a segon del seu grup, ja que el Noia també havia derrotat el Manlleu (5-0), amb la qual cosa passa com a primer.

L’equip lleidatà jugarà el partit de quarts dimecres que ve, 1 de setembre, amb el Calafell a Sant Hipòlit de Voltregà, on es disputa la fase final. En cas que guanyi, jugarà la semifinal divendres, i la final d’aquesta competició serà el diumenge 5 de setembre.

El Llista, amb la baixa per lesió de Bruno Di Benedetto, no ho va tenir fàcil per passar a la següent ronda, ja que va haver de remuntar el marcador en tres ocasions. El Manlleu es va avançar 1-0 als 9 minuts gràcies a un gol del jugador de Bell-lloc Pol Franci.

El Llista va empatar immediatament, amb un gol de Sergi Folguera (1-1), però Dídac Alonso va posar el 2-1 que donava de nou avantatge al seu equip. Els d’Albert Folguera, no obstant això, es van retirar als vestidors al davant gràcies a dos gols del seu capità, Andreu Tomàs. Va fer el 2-2 de penal al minut 15 i va anotar el 2-3 al 19.

Va poder ampliar l’avantatge tot just començar la segona part, però Jordi Badia no va encertar davant del porter rival. Sí que ho van fer Marc Pujadas i, de nou Pol Franci, per situar el 4-3 a l’electrònic. Quan faltaven 9 minuts per al final, va tornar a empatar el duel Oriol Vives (4-4) i en els últims minuts Jepi Selva (43’) i Oriol Vives (49’) van marcar i van deixar el definitiu 4-5.

Després del partit, Albert Folguera va explicar que “estic satisfet pel resultat, però som molt lluny del que podem donar i ser i molt lluny d’on volem arribar. Ha estat un partit típic de pretemporada i hem de continuar treballant”, va afegir el tècnic lleidatà.