OLIMPISME

Gerard Descarrega revalida l'or en 400 metres

Gerard i el guia, Guillermo.

Gerard i el guia, Guillermo.EFE

L’atleta Gerard Descarrega Puigdevall, nascut a Reus i de família lleidatana, va revalidar ahir als Paralímpics de Tòquio la medalla d’or als 400 metres, categoria T11, després de firmar un temps de 50:42 segons, juntament amb el seu guia, Guillermo Rojo. Descarrega, de 27 anys, ja havia aconseguit aquest metall a Rio 2016, mentre que en el seu debut olímpic, a Londres 2012, va acabar la prova en quarta posició. L’atleta té una discapacitat visual. “Ho hem aconseguit. Som campions paralímpics!!! Un somni fet realitat...”, va escriure Gerard al seu compte de Twitter.

La seua va ser una de les quatre medalles que va aconseguir ahir la delegació espanyola, al costat d’un altre or de la nadadora Michelle Alonso, plata de l’atleta Sara Martínez i bronze de la triatleta Eva Moral. Espanya ja suma 18 metalls.